21 Aralık 2015 Pazartesi

Yeni Yıl İçin Alınabilecek En Güzel Hediye




Şimdi yazının başlığına bakıp hemen uçak, araba, sonsuz para diyeceğimi düşünüyorsunuz biliyorum ama bu sefer başka bir hediyeden bahsedeceğim. Yılbaşı yaklaşırken evde aile üyeleri tarafından gizli gizli işler çevrilmeye başlar. Herkes kendi hediyesini en güvenli yere saklamaya çalışır aynı zamanda diğerlerinin hediyelerini bulmaya çalışır. Bu yıl evde yılbaşı için hediyemi biraz erken buldum. Gardırobun en arkasında hışırdayan bir torba içerisinde hediye saklanırsa olmaz.
Neyse ben şu hediye kısmına geçeyim. Daha gelmeyen yılbaşının hediyesi: Oral-B şarjlı diş fırçası. Denemeye çekiniyordum ama hediye gelince keşke daha önce alsaymışım dedim kendi kendime.
Oral-B, profesyonel diş temizleme aletlerinden esinlenerek tasarlamış bu şarjlı diş fırçaları ile mükemmel bir temizlik deneyimi sunuyor. Diş plaklarını temizlemekte manuel fırçalardan çok daha etkili bir sonuç veriyor, ilk kullanımdan sonra bile daha önce sanki hiç bu kadar iyi dişlerimi fırçalamamışım gibi hissettim. Üç boyutlu oynar başlık sayesindeyse normal bir fırçanın yapamayacağı kadar hareket edip, normalde ihmal ettiğimiz ulaşamadığımız yerlere bile ulaşıyor. Fırça başlıkları dişleri tamamen sararak birçok noktaya temas ediyor ve muhteşem sonuçlar almamı sağlıyor.
Ağız bakımına çok önem veren birisi olarak bu benim için en iyi yılbaşı hediyesi oldu. Siz de yeni yılda sevdiklerinize Oral-B şarjlı diş fırçası hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.
Ürünleri incelemek ve yılbaşı indiriminden yararlanmak için tıklayınızBu arada, Burcu Esmersoy'lu videosunu da paylaşmadan duramadım :)

Bir boomads advertorial içeriğidir.

9 Aralık 2015 Çarşamba

Sanat Kili ile Kavanoz ve Nihale Süsleme


Çok severek ve keyif alarak uğraştığım hobilerin başında sanat kili var. Sanat kili istediğim şekli kolayca verebildiğim harika bir malzeme. Özellikle küçük dekoratif figürler yapmayı ve onları çeşitli yerlerde kullanmayı çok seviyorum.
Sanat kili geri dönüşüm projelerinde de çok işime yarıyor. Atmaya kıyamadığım boş garnitür ve salça kavanozlarını nasıl değerlendiririm diye düşünürken sanat kiliyle yaptığım güller geldi aklıma. Önce kavanozların üzerindeki kağıtları temizledim.Daha sonra  kapakları beyaz akrilik boya ile boyadım. Boya kuruduktan sonra gülleri kapağın üstüne yapıştırdım. İçine şeker ve marşmelov koyabileceğim şirin ve romantik kavanozlarım oldu.
İkeadan aldığım mantar nihaleleri de yeni bir görünüme kavuşturmak istedim. Bebe mavisi ve mint yeşili akrilik boya ile boyayarak işe başladım. 


Boya kuruduktan sonra mint yeşili nihaleyi güllerle süsledim. Mavi nihaleyi de dondurma, şeker, kurabiye ve cupcake figürleriyle iştah açıcı hale getirdim. 



8 Aralık 2015 Salı

Annelerin Akıllı Seçimi: TODİZOO Oyuncakları

Bebekler için oyuncak seçme işi anne babalara düşüyor. Minikler, hem gerçek dünyayı hem de kendi yetenek ve becerilerini önce oyuncaklarla keşfetmeye başlar. Doğal olarak oyuncakların onların gelişiminde rolü çok önemlidir. Oyuncak alırken aradığımız özellikler aslında çok net. Eğitici, eğlendirici ve onlar için tamamıyla güvenli olmaları en önemli özellikler.
Bebekler için oyuncak alırken en önemli kriter, güvenilir markaların oyuncaklarını almak olmalıdır. Sık sık ağzına götüreceği, birlikte uyuyup yemeklerini hatta banyosunu paylaşmak isteyeceği oyuncaklarının ona zararlı olabilecek bir materyal, boya ya da aksesuar içermediğinden emin olmanın tek yolu tercihlerinizi güvenilir markalardan yana yapmak. Bir diğer dikkat edilmesi gereken konu da seçtiğiniz oyuncakların onların gelişimine de katkıda bulunması. Yapacağınız doğru oyuncak seçimlerinizle her gün hayat ve kendisiyle ilgili yeni şeyler öğrenen bebeğinize büyüme macerasında yardımcı olabilirsiniz.
Tüm bu özellikleri bir arada bulabileceğiniz Todizoo oyuncaklarını inceleyerek, bebeğinizin yaş ve ihtiyaçlarına en uygun olanları tercih edebilirsiniz.
TODİZOO MÜZİKLİ ÇINGIRAKLAR: Bu sevimli arı ve kelebek çok marifetli. Minik parmakların kolayca basabildiği düğmesi eğlenceli melodiler çalıyor. Ses efektli kanatları ve boncukları ile hem bir çıngırak hem de dişlik olan kanatları tam kaşınan dişlere göre. Üçüncü aydan itibaren tüm bebekler için tercih edilebilir.
TODİZOO EMEKLEME BÖCEĞİ VE TOSBAĞA: Emekleme nasıl da heyecan verici bir dönem değil mi? Şimdi emekleme çalışmalarına yardımcı olacak iki sevimli arkadaş var. Todizoo’dan Emekleme Böceği ve Tosbağa üstüne basınca ilerliyor, bebeğiniz de onları hevesle takip ediyor. 12 ay ve üzeri bebekler için tam bir emekleme yardımcısıdır.
TODİZOO ARKADAŞIM SERİSİ: Todizoo’nun bu şirin oyuncakları basıldığında ışıklı düğmeleri ile melodiler çalıyor, “ABC” ve “123” ve birbirinden sevimli kısa cümleler söylüyor. Minikler bu arkadaşları onları çok eğlendirdiği için seviyor, biz de onların el-göz koordinasyonlarını güçlendirip sebep-sonuç ilişkisini öğrenmelerine yardımcı oldukları için seviyoruz. Üçüncü aydan itibaren tüm bebekler içindir.


Bir boomads advertorial içeriğidir.

7 Aralık 2015 Pazartesi

DIY:Akrilik Boya ile Dekoratif Obje Boyama
























Objeleri sevdiğim şekil ve renklerde boyamayı onlara yeniden hayat vermeyi çok seviyorum.
Bu sefer değişime uğrayan şanslı objelerim minik mandallar,toprak fener,tek kalmış su bardağı ve metal kahve kutusu. 
Pastel renklerle aramda vazgeçilmez bir bağ var.Son birkaç senedir bayıldığım renk olan bebe mavisi bu projemde baş rolde:)
Azıcık akrilik boya ile bardak kalemliğe,kahve kutusu vazoya, fener de yeni görüntüsüne kavuştu:)
           













































Bunlar de değişime uğramadan önceki son pozları...


















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...