11 Temmuz 2012 Çarşamba

DIY:PLAJ ÇANTASI ve TATİLE HAZIRLIK

Tatile çıkmamıza 2 gün kala hazırlıklar hızlandı. Öncelikle uzun süre önce aldığım şeffaf mikadan bir plaj çantası yaparak işe başladım.Büyük bir çanta olacak şekilde kestim ve yan kenarlarını diktim. Su bandını istediğim desene göre yapıştırıp neon sarı sprey boya ile boyadım.Boş kalan kısımlara da oje kullanarak renk renk puantiyeler kondurdum.Çantanın sapı için de kalın kurdela kullandım.


Ve plaj çantam kullanıma hazır.


Bir diğer tatil hazırlığı da ne zamandır aklımda olan bebek beslenme çantası.Bu termal çantayı sadece tatile giderken kullanmak için almadım aslında. Ama tatil öncesine denk geldiği iyi oldu Uzun süredir hangisini alsam diye araştırırken Baby Polar Gear'ı çok beğendim.Unnado'da da kampanyada olduğunu görünce inşallah tatile de yetişir deyip aldım ve yetişti:) 3-4 saat sıcağı sıcak soğuğu soğuk tutan kullanışlı bir çanta olduğunu düşünüyorum.Renk olarak da pembeyi tercih ettim,sonuçta çantayı oğlum taşımıyor ben taşıyorum:)


Ve gelelim valiz yerleştirmeye.Yanımıza alacağımız hiç bir şeyi unutmamak için tek tek yazarak liste yaptım.Artık listeyi son bir kez daha kontrol edip valizleri rahatça hazırlayabilirim.



Tatil demek sadece deniz kum güneş demek değil;o yüzden herkese mutlu, eğlenceli ve bol dinlenceli tatiller...

7 yorum:

  1. plaj çantasına bayıldım harika bir fikir :))

    YanıtlaSil
  2. canım ellerine sağlık çok güzel olmuş plaj çantan:))

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim,beğenmene sevindim:)

    YanıtlaSil
  4. Yine harikasin.bayildim plaj çantasına ellerine saglık.size mutlu sağlıklı bol gezmeli eğlenmeli tatiller diliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. blogunuza yeni rastladım ve bayıldım çok keyifli hemen izleyiciniz oldum artık yakın takipçinizim ...plaj çantası çoook güzel olmuş ellerinize sağlık belki bende yapmayı deneyebilirim,vee oğluşunuz çok tatlı çok sevdim burdan onu ,sevgiler

    sizde benim bloğumu takip ederseniz mutlu olurum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...