19 Temmuz 2012 Perşembe

TATİLDEYİMMMMM....;)

Bu sene de tatil için Antalya'yı tercih ettik.Tatil planları yapanlar için önce kaldığımız otelden bahsedeyim:Rixos Sungate'de karşılama, ikram, içecek,ortam güzel ama yemek bölümü benden geçer not alamadı.Oda temizleme servisi de biraz yetersiz geldi bana.Onun dışında beklentilerimi karşılayan bir tatil köyü diyebilirim.
                                          

Otelin en çok Mini Club'ını beğendim.Zira yemek saatlerinde mama sandalyesi ve bebek arabası dahil hiç bir şekilde oturmak istemeyen masanın altını üstüne getirmek için can atan afacan bir kuzuya sahibim.Tatil benim de hakkım deyip özellikle yemek saatlerinde kuzuyu Mumy Club'ın güler yüzlü bakıcılarına emanet ettim.
Rahat rahat yemeğimi yerken ve dinlenip enerji toplarken kuzumu da canlı görüntü sistemi sayesinde Iphonedan izlemeyi ihmal etmedim.Diğer çocukları görünce sevinç çığlıkları atan ve sürekli sırıtma halinde oyun oynayıp yemek yiyen sosyal kuzunun da keyfine diyecek yoktu.Berat'ı Mumy Club'a ilk bıraktığım gün kendimi oldukça kötü hissederek anneliğimi sorguladım.Böyle düşünmemin ve hissetmemin ne kadar saçma olduğunu anlamam iyiki uzun sürmedi.

 


Denizin ve havuzun tadını en çok Berat çıkardı sanırım.
Büyük aşkımla birlikte önce deniz sonra havuz keyfi yapan küçük aşkımı seyretmeye doyamadım.


Şimdilik bu kadar... :)

8 yorum:

  1. Genel anlamda tatilinizin iyi geçmesine sevindim canım.

    YanıtlaSil
  2. bence de arada bir bakıcıya bırakıp nefes almak iyi fikir :) böylece bizde enerji toplayıp onlarla daha iyi ilgilenebiliriz değil mi :)

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle:)ama kamera sistemi olmasa bırakamazdım sanırım...

    YanıtlaSil
  4. Oğlucuğunada maşallah diyorum canım çok tatlı..kamera sisteminin olmasıda çok güzel birşeymiş canım böylece hem sen tatilin keyfini çıkarabiliyorsun hem bebeğin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım.yanımda değilken bile gözümün önünde olması çok iyi oldu:)

      Sil
  5. Abimlerinde çocuklardan dolayı çok sevdikleri tercih ettikleri bir otel Rixos. Side ve kemer'e gittiler, Kemer'in daha iyi olduğunu söylüyorlar. Onların yalancısıyım, bilemiyorum :) Ama bu Kids Club çok iyiymiş, benim yeğenlerim de bayılıyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çocuğu-bebeği olanlar için çok ideal bir otel gerçekten:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...