5 Eylül 2012 Çarşamba

SEZON TRENDLERİ-(SEVDİKLERİM,İLHAM ALDIKLARIM)

Bu sezon tarzıma uygun parçalar bulamakta zorlanacak gibiyim.Bol kesim paltolar ve kazaklar,ekose kıyafetler,soluk ve boğucu sonbahar renkleri,kolej tarzı kıyafetler,kısalan pantolon paçaları bana hiç hitap etmiyor.Peki bu sezon neleri sevdim?:

Siyah ve altının ihtişamlı birlikteliği,yaka aksesuarları,deri etekler,pırıltılı parçalar bu sezonda favorim olacak.
Yaka aksesuarı çiçek baskılı elbise,kırmızı etek, puantiyeli gömlek,yaka ve bel detayları diy projeleri için inanılmaz ilham veriyor.Bir de evde deri etek dikmek istiyorum, bakalım...:)


Saç mücevherleri ve mavi etek diy projelerim arasında yerini alacak.Uzun zamandır almak istediğim wedge sneakers bu sezon mutlaka edineceğim ilk parça olacak...Ayrıca sezonun renklerinden şarap rengi ve siyah deri peplum elbise favorim...

Bu ayakkabı ve çantalar da inanılmaz şık ve ilham verici:)
Kolye ve yaka detayları bu sezon da  devam ediyor.Resimdeki kolyelerden bir kaçını yapmaya başladım bile yakında blogda...;))
Foto kaynak:Elle,Instyle

4 yorum:

  1. canımmm ne güzel şeyler bunlar ..çok severek siyah bir deri etek almıştım iki sene önce şimdi olmuyor zayıflamam lazım acilenn ..o yakalara ayakkabılara kırmızı eteğe ve puantiyeli gömleğe bayıldım..birde o deri elbiseye :))sabırsızlıkla bekliyorum yapımına başladığın kolyelerini :))öpüldün canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım zevkli kadınsın belli:) fazlalıkları kışkışlayalım gitsin rahat rahat giy deri eteğini.bir iki malzeme eksiğim var onları da alınca kolyeler bu hafata biter inşallah:)

      Sil
  2. şu yaka kolyelere niyetleniyorum niyetleniyorum bir türlü yapmaya oturamıyorum çok hoş yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fazla vaktini almaz bence yaparsan da çok güzel şeyler ortaya çıkacağına eminim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...