18 Ekim 2012 Perşembe

ALIŞVERİŞŞŞ;)


Sezonun trendlerinden zımba ve pırıltı...
Stradivariusta bunları görünce dayanamadım aldım.İndirimi bekseydim iyi olurdu ama alışveriş merkezlerinden hoşlanmayan bir çocuğum var maalesef:( Yani bulduğum her fırsatta jet hızıyla mağazaları gezip gözüme kestirdiklerimi denemeden almak durumunda kalabiliyorum.Bu sefer öyle bir zamanda gitmişim ki avm de indirimin "i"si yoktu. Fiyatlarının uygunluğu ve ihtiyacım oluşu sayesinde düşünmeden aldım beğendiklerimi... 

Triko: 62.95 tl
Pantolon: 57.95 tl
Bluz: 39.95 tl

Evime 200m mesafede English Home var ama gidip ağız tadıyla ürünleri inceleyemiyorum neden?Çünkü minik erkeğim daha 1 yaşında olmasına rağmen kadınlarla alışverişe çıkmayı sıkıcı buluyor:/
Ben de çareler tükenmez diyerek English Home'un online mağazasından aldım bu güzellikleri. Sorunsuz bir şekilde birkaç gün içinde elime ulaştı:)




Sevgiyel kalın;)

8 yorum:

  1. canım benim yeni ciciler hayırlı olsun...
    güle güle kullan...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Stradivarius'tan aldıkların çok güzel görünüyor, güle güle giy;)

    YanıtlaSil
  3. canım aldıklarının hepsini çok beğendim..dün bende stradivariustaydım ama hiçbirşey alamadan çıktım öyle kalabalıktıki pazar gibi olmuştu bişi bulamadım ve cıktım..ama senın aldıklarını cok begendım iyi günlerde giy iyi günlerde kullan canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bayram öncesi mağazalarda aradığını bulmak beğenmek zor oluyor canım.şansıma ben bunları bulabildim ve beğenmene çok sevindim canım teşekkür ederim:))

      Sil
  4. Her iki alışverişinde de çok güzel şeyler almışsın. Güle güle giy, kullan canım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...