30 Kasım 2012 Cuma

DIY: CD KOLYE

Herkese selam:) Son günlerde kotam dolduğu için bloguma resim yükleyememe sorunuyla karşıkarşıya geldim. Geçici bir çözüm buldum şimdilik ama daha parlak bir fikre ihtiyacım var:/ Biraz daha araştırıp daha işlevsel bir çözüm bulurum inşallah...
Neyse gelelim asıl konumuza:)
Cd'den ayna efektli kolye yaptım bir de yaka süslemeyi düşünüyorum.Yapmak isteyen olursa sıfıra yakın maliyet;)
Malzemeler:
CD (ben beğenmediğim bir film Cdsini tercih ettim. "Hiç değilse bir işe yarasın dimi;)"
Deri parçası (suni deri)
Çıtçıt
Makas,yapıştırıcı,iğne-iplik


Öncelikle CDyi alıp makasla farklı boyut ve şekillerde parçaladım.
Sonra suni deri kumaştan boynuma uygun bir parça kestim ve ucuna çıtçıt diktim.
Cd parçalarını parlak kısmı dışarı gelecek şekide deriye yapıştırdım.Ölçüp biçmeye gerek yok tamamen doğaçlama;)


Hemen takıp boynumda nasıl durduğuna baktım.Tabi bu şekilde kullanmayacağım. Yakalı bluz ve gömlek giydiğimde içime takıp yakanın açıklığında görünecek şekilde kullananacağım.O şekilde daha şık görüneceğini düşünüyorum

20 Kasım 2012 Salı

YENİ BİLEKLİKLERİM


Oğlum sağolsun küpe ve kolye takmak imkansız hale geldi.Küçücük bir küpe  bile taksam ilk fırsatta tutup çekiştiriyor ve engel olmaya çalışırsam basıyor çığlığı. Küpeyi çıkarıp eline vermezsem çığlıkların volümü yükseliyor da yükseliyor.Son zamanlarda kolyelerime de aynı muameleyi yapmaya başladı ve sonuç olarak bu aralar küpe ve kolyeden soğputtu beni küçük yaramazım. Şimdilik bilekli takmak serbest .Ben de Ebay'den aldığım deri kordonlar bu hafta elime ulaşınca hemen birkaç tanesine taş ve çivi yapıştırarak sezona uygun bileklikler yaptım kendime.


Biraz taş ve güçlü bir yapıştırıcı ile bilekliklerim hazır. Geriye kalan bir kaç kordonu da boyamayı düşünüyorum.Belki renkli taş ve zımba da kullanırım.


Bugünlük benden bu kadar herkese kucak dolusu sevgilerrr...;)

14 Kasım 2012 Çarşamba

HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ ve HEDİYELERİM GELDİİİ:)

Blog aleminde düzenlenen güzel etkinliklerin başında "hediyeleşme" geliyor bence.Ama nedense bi türlü denk gelmiyordum haberim olmuyordu vs. İlk defa bir hediyeleşme etkinliğine denk geldim ve hemen katıldım.Koyukırmızı'nın düzenlediği hediyeleşme etkinliğinde Gizem İzmirli'nin kardeşi Elif Denizle eşleştim. İşte hediyelerim:


Özenle hazırlanmış bu kutunun içinden bakın neler çıktı:) 



 Kremleri ilk defa deneyeceğim. Mumlar ve Deniz'in kendi emeği olan aksesuarlar da çok hoş.Wasa'nın bu tahıl barlarını da çok severim.Hepsi de birbirinden güzelll;)

Deniz'in tüm içtenliğiyle yazdığı bu güzel notlar içimi ısıttı:)


Bana gönderdiği bu güzel ve özenle seçilmiş hediyeler için Deniz'e çoook çok teşekkür ediyorum, selam ve sevgilerimi yolluyorum;)...

13 Kasım 2012 Salı

DEKORATİF SABUN VE MİNİK BİR İSTANBUL KAÇAMAĞI

Cuma gecesi baktık uyku tutmuyor ani bir kararla kalktık gittik İstanbul'a:)



Yağmurlu ve soğuk havaya aldırmadan düştük yola ve sabahın ilk saatlerinde istanbul'a vardık.Boğazda kahvaltı yapalım dedik ve hemen netten bikaç mekan araştırdık.Saatlerce trafikte takılı kaldık aradık taradık güzel bir yer bulamadık.Aç aç trafiğe daha fazla dayanamayıp bi kafeden aldığımız elmalı tartlarla kahvaltıyı geçiştirip Tüyap otomobil fuarına gittik.Avrupa yakasının korkunç trafiği ve kalabalığı hiiiç hoşumuza gitmedi Kendimizi fuardan çıkar çıkmaz karşıya Caddebostan sahiline attık.







Sahilde yürüdük, balığımızı yedik, kahvemizi içtik.Günün sonunda sıkıcı ama düzenli,huzurlu başkentimize geri döndüüük.
Yorucu geçen cumartesi gününün ardından biraz yorgunluk atmak istedim  ve bir köşede bekleyen kullanmadığım ve atmaya da kıyamadığım beyaz kalıp sabunları boyadım.



Akrilik boya,boncuk boya ve asetat kalemi kullandım.Desen,kalıp vs. kullanmadan doğaçlama boyadım.Ortaya böyle dekoratif objeler çıktı:)Banyo dolabımın rafına yerleştirdim.Ben çok sevdim sizce nasıl olmuş?

9 Kasım 2012 Cuma

Sen James Bond'un Yerinde Olsan Ne Derdin?

Sony, “Skyfall” lansmanı ile birlikte geçenlerde açıkladığı sosyal medya oyununun 3. görevini veriyor. 3. görev hem Facebook hem de Twitter üzerinde gerçekleşiyor. Sony Facebook ve Twitter hesabı üzerinde gösterilen videonun son 5 saniyesinde Bond bir şeyler söylüyor ve Sony sorusunu soruyor:

“Sen Bond’un yerinde olsan ne derdin?”



Sen de yaratıcı cevabını Facebook’ta “Skyfall Ödüllü Soruları” Tab’inde veya #M3bendedim hashtag’iyle Twitter’da paylaş. En yaratıcı cevaplar Sony jürisi tarafından seçilecek ve en iyi cevabı verenler, Xperia Tablet S, Bond 50. yıl Blu-ray seti, Skyfall T-shirt'ü ve Sinema Bileti gibi ödülleri kazanma şansı yakalayacak.

Bakalım gerçekten Bond’a yardımcı olabilecek misin?

Yeni görevleri öğrenmek için, Sony Türkiye Facebook ve Twitter hesaplarını takipte kal!



Bir bumads advertorial içeriğidir.

7 Kasım 2012 Çarşamba

SOĞAN SEPETİ DİKTİM

Keçe ve kumaş kullanarak kendime şirin bir soğan sepeti diktim. İstediğim ölçüde keçeden dikdörtgen parça kestim.Kumaşımı keçeden boyu biraz uzun olacak şekilde kestim.İkisinin de yan dikişlerini çektim ve alt köşeleri (şekildeki kırmızı çiginin olduğu yerden) diktim.

Kumaşın üst kenarını kıvırıp diktim.Pempe keçeden harfler kesip sepetin ön kısmına diktim.Keçenin içine kumaşı geçirip fazlalığı dışına kıvırdım.Çok pratik sepetim kullanıma hazııır:)

Vee soğanlarım artık yeni yuvalarında;)

2 Kasım 2012 Cuma

YOK BÖYLE FİYAT!!!

Bir önceki postta bahsettiğim alışverişte H&M Cumhuriyet bayramından itibaren 1-2 hafta içinde kullanmam gereken hediye çekleri verdi.Ben de dün H&M e uğradım eşime gömlek Berat'a 2'li takım aldık tam eşim ödemeyi yaparken bir de ne göreyim! 1 tl ye küpeler tokalar hemen ilk elime geçirdiklerimi alıp kasaya koştum.Alışverişten nefret eden kocayı da bekletip germek istemediğimden saniyeler içinde bu iki ganimete kavuştum.Keşke bütün standı kucaklayıp götürseydim:/ bedava sayılabilecek kadar ucuz olan bu güzellikleri kaçırmayın derim;)


Bu da yavrunun ilk kurukafalı kıyafeti :))


Hayırlı ve bereketli bir cuma olsun;))

1 Kasım 2012 Perşembe

BAYRAM CİCİLERİ ZARA - H&M

Bu sene yaşanan politik sıkıntılara rağmen hem dini hem milli bayramımızı çifte coşkuyla kutladık...
Bayram öncesi alışveriş ritüeli de olmazsa olmaz tabi. Benim için kıyafet ve çikolata alışverişi bayramın en güzel yanlarındandır.Günümüzde alışveriş için bayram beklenmiyor artık ama çocukluğumdan kalan heyecanlardan biri de bu işte...
Hazır alışveriş için bahane bulmuşken H&M ve Zara'ya gitmeden olmazdı:)
H&Mden dantel detaylı tunik, elbise ve payetli ceket aldım:

59,95TL



49,95TL



129,95TL
Bunlar da Zara'dan:


Her ikisi de 99,95TL

 Küçük aşkım için de bunları aldık:


H&M kaban 99,95TL



H&M Kazaklar 29,95TL

Pantolon Mavi'den: 49,99 TL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...