23 Ocak 2014 Perşembe

ÇARPIİŞİ SALLANAN AT, ÇERÇEVE & KİTAP

Başlıktan da anlaşılacağı üzere karışık ögeler içeren bir post hazırladım:)


1. Konu sallanan at : Eski usül ahşap sallanan at arıyorum ama hala bulamadım bir iki yerde gördüm fakat fiyatı 200tl nin üstünde! Tabi sallanan at arayışlarına devam ederken ben de çarpı işi tekniğiyle kendi sallanan atımı yaptım. Oğlumun odasını değiştirmek istiyorum bu da küçük bir adım oldu...


Gelelim kitap meselesine: Berat ve ben TÜBİTAK'ın kitaplarını çok seviyoruz:) Bu kış karın yağmasını dört gözle bekleyen oğlumun bu aralar favori kitabı bu.. Fiyatları o kadar uygun ki inanamazsınız, içeriğini ve kalitesini tartışmaya gerek bile yok;)



Bu da geçen gün boyadığım polyester çerçeve.Ham olarak alıp seramik boyası ile pembeye boyadım.Boyarken de çok keyif aldım. İçine ne koyacağıma henüz karar veremedim. Yeterince süslü bir çerçeve olduğu için boş da asabilirim ne dersiniz?Şeker gibi iplikler Tchibo'dan. Minik elin sahibi ise renkleri öğrenmenin derdinde.Siyah ve beyazı öğrendi fakat diğer renkler için biraz daha çabalaması gerekiyor:)

17 Ocak 2014 Cuma

HOBİ & ÇALIŞMA ODAM (My Craft Room)

Rahat rahat çalışıp kitap okuyabileceğim ve hobilerimle uğraşabileceğim bir odam var artık. Çok karışık olmasın, rahat olsun, her şey elimin altında olsun istedim sevdiğim birkaç objeyi de kullanarak kendimce şirin bir köşe yaratmaya çalıştım.


Karatahtayı ben yaptım. Aksesuarlar,raflar ve çoook rahat çalışma koltuğum İkea'dan.


Montajını kendi ellerimle yaptığım masa evim.net'ten. Masa hem yer kaplamadığı için hem de rafları sayesinde depolama alanı sunduğu için çok kullanışlı.



 Kutular Koçtaş ve Rossman'dan...


Bu köşe de dikiş köşesi;)
Şimdilik çalışma odam böyle işte...
Fikir ve önerilerinizi esirgemeyin:)
Çook güzel bir haftasonu dilerim herkese...


9 Ocak 2014 Perşembe

H&M TIRNAK AKSESUARI VE FAR PALETİ

Tırnak aksesuarlarını ilk çıktıklarında biraz itici bulmuştum. Sanırım gördüklerimin çoğu sivri ve abartılı modeller olduğu için itici geldiler bana.Hiç alıyım takıyım gibi bir düşüncem yoktu. Ama H&M sayesinde tırnak aksesuarlarıyla barış imzaladım.Bu güzellikleri görünce dayanamadım aldım hemen.
Sizce nasıllar?;)


                           

H&M'in kozmetik reyonu çok cezbetmiyordu beni ama Lip pen ve far paletini görünce bir denemek istedim. Çok büyük beklentiyle almadığım için hayal kırıklığı yaşatmadılar bana. Verdiğiniz çoook uygun fiyatın karşılığını fazlasıyla alırsınız. Lip pen rengiyle gönlümü almayı başarsa da bulaşmayan ve kalıcı rujları seven biri olarak çok sık kullanacağımı sanmıyorum. Ama far paletini günlük makyajımda severek kullanıyorum tabi bazın üstüne uygulamak şartıyla. Aksi halde pigmentasyonu ve kalıcılığı düşük oluyor;)



6 Ocak 2014 Pazartesi

GREEN GATE- CATH KİDSTON VE ÇİÇEKLER


Soğuk havaya ve gri bulutlarla kaplı gökyüzüne inat evimde bir bahar havası var:)
Uzun zamandır hayalini kurduğum GreenGate'lerime nihayet kavuştum. Koca Ankara'da sadece 2 Tepe Home mağazası olunca ve onlar da uzak olunca ancak fırsat buldum... Önce İstanbul yolundaki mağazaya gittim sonra da Bilkent Center'dakine...İstediğim ürünlerin bir kısmı yoktu sanırım bunda yılbaşının da etkisi var..Bir dahaki gidişimde istediğim tabak ve kutuları bulmayı umuyorum..Tepe Home olmasa 2014'ü de kataloğa bakmakla geçirmek zorunda olurdum:) Darısı Cath Kidston'ın başına diyorum veee ilk Cath Kidston alışverimi de yapmış bulunuyorum:) 1 hafta içinde sorunsuz bir şekilde elime ulaştığı için çok mutlu oldum ve 2. alışverişimi de yaptım.Kurabiye kavanozu indirimdeydi ve bi kaç tane daha alıyım diye baktım ama şuan stokda yokmuş maalesef:(  O kadar güzel ürünü görünce insan kendini kaybediyor yeri gelmişken 75 euro sınırını hatırlatıyım;) Ben işimi garantiye alıp 50 sterlini geçmiyorum ki aldığım ürünler gümrükte takılmasın..


Mavinin ennn sevdiğim tonuyla en sevdiğim çiçeği Cath Kidston birleştirmiş baktıkça içim açılıyor..
Cennetten dünyaya düşmüş gibi bir enerji yayıyor bu güzellikler...



Bu çiçekli minik kutuları da evmanyada buldum..


Menekşelerim de aşka geldi çiçeklendi:) Orkideciğim de yeni bir yıl, yeni bir dal ve yeni tomurcuklar diyerek açmaya hazırlanıyor..
Tüm bu güzellikler ruhuma iyi geliyor;)

2014 çiçek gibi güzelliklerle dolu ve rengarenk geçsin inşallah....





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...