19 Aralık 2012 Çarşamba

2012'NİN SON AKSESUAR ALIŞVERİŞİ


Çok severek aldığım ve güzel anlamlar yüklediğim bu yüzükler Lidyana'dan.Ben pembe altın kaplama gümüş tercih ettim. Dilerseniz altın seçenekleri de var.Çok severek takıyorum ve hiç çıkarasım gelmiyor.Özellikle eşimin ve oğlumun isimlerinin başharflerini parmağımda taşımaktan inanılmaz keyif alıyorum.Sonsuzluk işaretiyle 2 yıldız da yine hayatımdaki bu iki erkeğe yüklediğim değeri simgeliyor. Özetle şudur ki: "Hayatımın iki starı var onları çok seviyorum ve birlikteliğimiz sonsuza kadar sürsün istiyorum"nokta:)



Bunlar da ForeverNew'den.Sağ üstteki yüzüğü takmak benim için inanılmaz keyifli:))

Yuvarlak Yüzük: 9,95 tl (indirim)
Yüzük: 16,90 tl
Küpe: 5,95 tl (indirim)
Bileklik: 9,95 tl (indirim)


Bu güzellikler de Markafoni'den.Anlaşıldığı üzere harflerin etkisi altındayım:)

Kurukafa bileklik: 10,99 tl
Kurukafa kolye: 19,99 tl
Love yüzük: 12,99 tl
Harf Kolye: 9,99 tl


Zımbalı-taşlı deri bileklik,eski pantolondan çıkan şerit ve kırık küpelerden oluşan sarmal bileklik ve neon bileklik: hepsi de benim el emeğim ve tasarımım:)



Bunlar da ilk New Look alışverişimden inanılmaz düşük fiyata aldığım çanta ve boti;) Her ikisinin de kalitesinden çok memnunum.


4 yorum:

  1. çok güzel şeyler almışsın gerçekten, ben de pembe altın kaplamayı çok seviyorum çok hoş duruyor, senin zarif ellerine de çok yakışmış!
    El emeği takılarında her zamanki gibi harika ne güzel düşünmüşsün o eskitilmiş havasına bayıldım! güle güle kullan cnm:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel görüşün için çok teşekkür ederim canım;)

      Sil
  2. İlk görseldeki yüzüklerine bayıldım canım. Bütün aldıkalrını güle güle kullan.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...