27 Mart 2012 Salı

İpekyol'un Yepyeni Ayakkabı Koleksiyonundan Size Özel Hediyeler…

2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonları mağazaları renklendirmeye başlarken bu sezon İpekyol’un çok özel bir süprizi oldu.


Kendi tarzını yaratan şık ve modern İpekyol kadınları, giyimlerindeki tasarım ve kalitenin tamamlayıcısı olacak yepyeni İpekyol ayakkabı koleksiyonuyla buluşuyor.


Koleksiyon onlarca renk ve desenle yorumlanırken; Business, Smart Trendy, Smart Casual ve Elegant temalarıyla tüm zevklere hitap edecek gibi.

Bu özel koleksiyondan dilediğiniz 1 çift sizin olabilir! http://www.hurriyetaile.com/ipekyol sitesinde sizi, tüm koleksiyonu görebileceğiniz, İpekyol’a özel bir ayakkabı odası karşılıyor. Burada en beğendiğiniz ayakkabıyı seçip, size özel verilen linki paylaştığınız takdirde ayakkabı sizin! Tabi ki her hafta toplam 10 kişiye verilecek hediyelerden birini almanızın yolu, size verilen linki en çok paylaşan bu 10 kişiden biri olmak.

Ayrıca, göz atmak isterseniz, İpekyol web sitesi www.ipekyol.com.tr'de bütün İpekyol koleksiyonu yer alıyor. Sezon ürünleri iddialı olduğu kadar farklı temalarıyla beklentilerin üzerinde bir görsellik sunuyor.

Kampanya 23 Mart – 20 Nisan arasında Hürriyet Aile web sitesinde.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

26 Mart 2012 Pazartesi

LİMANGOOO....


Limango'nun Singer kampanyasından aldığım dikiş malzemelerim bugün geldi.


Renkli makaslar, iğnedenlik, kesme panosu,döner makas ve dikiş iğne seti aldım.Bu güzelliklere baktıkça sabırsızlanıyorum hemen kumaş alışverişine çıkmam lazım.Hadi bakalım...:)

İLK DİŞ(LER)


Minik aşkımın diş çıkarma maratonu başladı bir huysuzluk, bir huzursuzluk, bir uykusuzluk ki sormayın.Kolay değil 4 diş birden çıkarıyor yavrucak.Allahtan ateşlenme ve salya derdimiz olmadı.Ama sürekli kucağımda durmak istemesi,dışarı hava almak için çıktığımızda bile huzursuzluk yapması,eline geçen önüne çıkan herşeyi kemirmesi,uyuduğunda bile devam eden mızırdanmaları beni fazlasıyla yordu.
Bir de yeni gelen dişlerle yeni ürün araştırmaları gündemimize girdi.Doktorumuza da danışıp bu ürünü kullanmayı düşünüyorum.Eczanede bulamazsam buradan alırım artık.

 
Tek kullanımlık ağız ve diş temizleyici bu mendillerin diş çürüklerini %85 oranında azalttığı klinik olarak  ispatlanmış.Ayrıca diş çıkarma döneminde bebeği rahatlatıcı bir etkisi varmış.Bakalım kullanıp göreceğiz.

21 Mart 2012 Çarşamba

Şimdiye Kadar Yedik; Ama Artık Yemezler!

Tarifler, reçeteler, doğal hayat ipuçları falan konuşuyoruz ama sağlıklı yaşam konusunda aklımızı daha çok kurcalaması gereken konu GDO, yani “genetiği değiştirilmiş organizmalar”.

Gündemdeki bu konu hakkında aksiyon almamızı sağlamak isteyen Greenpeace de güzel bir kampanya başlatmış; Yemezler! “Yemezler” ile isteyenler sadece konuşmak yerine, bir imza vererek bu sorunun çözülmesine katkı sağlayabiliyor.

Siz de dilerseniz buradan imza atıp, hala vakit varken GDO’ların ülkemize girmesine engel olabilirsiniz.
www.yemezler.org/?ref=199664

Evet, sadece bir imza atıp kampanyayı paylaşarak et, süt ve diğer gıdalar şeklinde yavrularımızın, ailemizin tabağına koymak zorunda kalacağımız GDO’larla daha güçlü şekilde mücadele edebiliriz. 12 GDO zaten serbestmiş, kalanlarını durdurmak sizin elinizde.

Kampanyaya katılanlar, bir de rozet toplayıp tişört, bardak kazanabiliyor.

Bu arada, bu GDO nedir ne değildir. Tehlikesi neymiş diyenler aşağıdaki videoyu izleyip, paylaşabilir.

#yemezler





Bir bumads advertorial içeriğidir.

H&M BAHAR ALIŞVERİŞİ

 Nihayet güneş güzel yüzünü gösterdi ve bahar havasını içimize çekmeye başladık.Bahar demek; renk demek tazelenmek demek yenilenmek demek.E biz de Minik aşkımla bahara yakışır ciciler alalım dedik ve
çıktığımız H&M seferinden bu ganimetlerle döndük.


Bana kalsa H&M'i satın alırım o derece seviyorum.Hatta Cepa'ya her gidişimde hipnotize olmuş gibi diğer mağazaları es geçip soluğu H&M de alıyorum o da yetmezmiş gibi 2 saat kaldığım avm de 1,5 saatim H&Mde geçiyor.Durum vahim yani.
Bu sefer renk renk bluzlar aldım fiyatları 9,90tl-79 tl arasında değişiyor.Beyaz atlet 9.90 tl, pembe bluz 24.90tl, mint yeşili bluz 79 tl vs.


H&M erkek bebek koleksiyonunda görüp beğendiğim pek çok ürünü Cepa'daki mağazasında malesef bulamadım :( bulsaydım tam süper olacaktı. Ama yine de keyifli bir alışveriş oldu...
Gününüz bol güneşli bol neşeli geçsin...byby

18 Mart 2012 Pazar

KEÇEDEN BOY CETVELİ

Minik aşkım için elimde kalan keçeleri değerlendirerek bir boy cetveli hazırladım. Hem boyunu ölçsün, hem odasının duvarını süslesin hem de eğitici olsun istedim.Bunun için düşünüp taşınıp hayvan/araba figürleri yerine geometrik şekilleri kullanmayı tercih ettim.
Krem rengi keçeden uzun bir şerit kestim.Üzerine metreyi koyarak şerit boyunca cm'leri işaretledim.İşareleme işini kurşun kalemle yaptım.
Diğer renkli keçelerden çeşitli geometrik şekiller çıkardım. Siyah iplikle ağız göz yaparak belli aralıklarla şeride diktim. böylece bir taşala iki kuş vurmuş oldum. Farklı bir hava katması için birkaç tane de yıldız yapıp aralara serpiştirdim.

Boy cetveline zurafa yakışır diyerek bir zurafa figürü hazırlayıp boy cetvelinin üst kısmına yerleştirdim.
Renkli tekstil markerlarla  metre kısmını tamamlayıp zurafaya benekler yaptım.

İşte minik aşkımın sevimli eğitici boy cetveli hazır.

13 Mart 2012 Salı

HOTFIXSTONE 3

 Kristal taşlarla yapılmış Allah lafzı panoyu uzun zaman önce Home Sweet Home'da görüp çok beğenmiştim. O günden beri yapmayı düşündüğüm panoyu nihayet yaptım.Aslında şerit kristalle yapmak istiyordum ama yetrince parlak ve kaliteli olanlarını bulamadım.Ben de daha önce burada bahsettiğim ısıyla yapışabilen kristal taşları kullandım.





 Önce taşları tek tek dizip transfer bandına aktardım.Daha sonra kadife döşemelik kumaşa yapıştırıp düşük ısıda ütüledim.



Daha sonra eşim sitelerde bir çerçeveciye götürdü.Bana sormadan bordo fon seçtiğine mi yanayım çerçevelenirken iki tane taşın düştüğüne mi bilemedim. 


Bari fonu siyah seçseydi ama ne yapıyım çerçeveletme işini eşime bıraktığım için panonun son hali de mecburen onun zevkini yansıtıyor.



6 Mart 2012 Salı

BEBEK KEKİ



Yaklaşık 2 ay önce ek gıdaya geçen kuzuya mümkün olduğunca doğal ürünler vermeye özen gösteriyorum.Yoğurt ve bebek bisküvisi gibi evde yapılabilecek ürünleri kendim hazırlamayı tercih ediyorum.Yine bu fikirle yola çıkarak hazır ekmek vermek yerine böyle bir alternatif ürettim adını da bebek keki koydum.

Malzemeler:
2 yumurta sarısı
1 çaybardağı keçisütü veya devamsütü
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Aldığı kadar (boza kıvamı alana kadar) tam buğdayunu
yarım paket kabartmatozu


Yapılışı çok basit;Un dışında bütün malzemeleri çıpıyoruz azar azar unu ekliyoruz. boza kıvamı alınca yağlayıp unladığımız küçük bir kalıba boşaltıp 170 derecede pişiriyoruz.
Ben küçük dilimlere ayırıp cam kavanoza koyup buzdolabında saklamayı tercih ediyorum.


Not Kekin içine tuz ve şeker koymuyorum.
Kuzucuklara Afiyet olsun.

GAP BABY ERKEK BEBEK AKSESUARLARI

Gap'te minik adamlar için çok tatlı ve şık aksesuarlar var.
Bunlar benim seçtiklerim:


Minik aşkıma bundan bir tane almalı.


Minik bir kafada bu şapkayı hayal etmek çok keyifli



Buna da bayıldım.




Ya parmakarası sandaletlere ne demeli



Resmiyet kokan kravat, papyon gibi aksesuarlar bebeklerde bambaşka bir havaya bürünüyor.

5 Mart 2012 Pazartesi

MİNİK AŞKIMDAN KISA KISA


7 aylığız,kitap canavarıyız.kitapların önce tadına sonra da içindeki resimlere bakarız.Hele bir de sesli kitapsa dokunmayın keyfimize...

3 Mart 2012 Cumartesi

ESTEE LAUDER SENSUOUS NUDE VE MAKYAJ SETİ



Estee Lauder'den parfüm aldım ve bu sete 149 tlye sahip oldum.



Dün Boyner'in kozmetik bölümündeki kampanya ve indirimlerin arasında kendimi kaybettim. Önce Lancom'un 149 tl lik paketi dikkatimi çekti. 1 adet Lancom ürünü almak şartıyla yaklaşık 600 tl değerindeki pakete 149 tl ödeyerek sahip olabiliyormuşuz. Fakat paketin içindeki ürünler orijinal boyutlarında değildi.Ben de almaktan vazgeçtim ve görevlinin önerisiyle Estee Lauder'i inceledim.E.Lauder'in ürünleri orijinal boyutlarındaydı.900tl değerindeki Estee Lauder ürünlerine parfüm alıp üstüne 149 tl ödeyerek sahip olabilecektim. Bu kampanya daha cazip geldi. Şimdiye kadar hiç denemediğim Estee Lauder parfümlerini tek tek denedim.Öyle aşık olunası bir koku bulamadım açıkçası..En sonunda Senseuous Nude'u beğendim ama sırf makyaj malzemelerini daha hesaplı alabilmek için.Yani normal koşullarda çok beğenip alabileceğim bir parfüm değil kendileri. Ama dünden beri sıktıkça alıştım ve daha bi sevmeye başladım.

Bakalım kutuda neler var:


Pure Color rujlar. Tarçın, nude ve pembe tonlarda.


Lip glossları günlük hayatta pek tercih etmiyorum.Yapış yapış olaması ve kolay bulaşması açısından bebeği olan biri (yani ben) için kullanışlı olmadığını düşünüyorum. Ama rengi çok tatlı; özel günlerde kullanırım.


Sanki bu far benim için üretilmiş .Renkler süper.


Allık ve Bronzer


Gri,siyah ve kahve göz kalemleri.Ben sürümü daha kolay kalemlerden hoşlanıyorum. Bunlar bana biraz sert geldi.


Göz makyajı temizleyicisi.Henüz kullanmadım


ve Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara hemen denedim bundan sonra maskara tercihim budur.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...