25 Şubat 2013 Pazartesi

YAVRUNUN ODASINA DEKORATİF YASTIK

Oğlumun odasının bir köşesini okuma köşesi yapmaya karar verdim ve başlangıç olarak bu yastıkları yaptım.Malzeme olarak keçe,kumaş ve minik sünger parçaları kullandım.Henüz elyaf alabileceğim bir yer bulamadığım için eski bir kırlentten çıkardığım sünger parçalarını kullanmak durumunda kaldım.


İkeadan aldığım çerçeve raflarını Berat'ın boyuna göre monteleyip kitaplık haline getirmeyi düşünüyorum. Kitaplığın hemen yanıbaşına koymak için büyük bir minder dikeceğim.Bir kaç tane daha dekoratif yastık dikip güzel bir okuma ve keyif köşesi yapmak niyetindeyim:) Ama önce büyük bir sünger ve elyaf almam gerekiyor.Hadi bana kolay gelsin;) Sendromsuz bir pazartesi geçirmeniz dileğiyle...:))


8 yorum:

  1. Ne kadar güzel.Böylece oğlunuza okumayı sevdirmiş olursunuz.Aslında bizimde düşünmemiz lazım.Fikir ve paylaşım için teşekkürler.Ayrıca yastıklar çok güzel olmuş.Özellikle baykuş.Ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim:)umarım bu fikir oğlumun erken yaşta kitap ve okuma sevgisi kazanmasına katkıda bulunur;) fikirler paylaşıldıkça yeni fikirler doğar ilham verdiyse ne mutlu:)

      Sil
  2. oysss bu sahane..bılıyormusun cok sanslı kuzucugun :) saglıkla buyusun ınsallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım bütün kuzular sağlıkla sevgiyle büyüsün:)

      Sil
  3. ayyyyyy çok tatlıı olmuş cnm yaaa:))) ne güzel düşünmüşsün! kitaplığı ve keyif köşesini de bekliyorum
    sevgiler oğluşuna:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım en kısa zamanda tamamlayıp yayınlarım;)

      Sil
  4. Çok güzel olmuş bu yastıklar, ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...