28 Nisan 2014 Pazartesi

HAYATIMA RENK KATAN KÜÇÜK DETAYLAR



Sıradan bir madensuyunu bazen limon dilimleriyle, bazen kivi parçacıklarıyla bazen de biraz çilek ve nane ile daha keyifli hale getiriyorum:)Tadı kadar kokusu ve görüntüsü de mutlu ediyor beni.. 


Evimin dekorasyonuna küçük dokunuşlar yapmak ruhumda büyük fark yaratıyor.Minicik de olsa kendi elimle yaptığım ürünlerin verdiği keyif başka;)


Çook sevdiğim sanat kili ile çalışmalara devam..En çok da gül yapmayı seviyorum..



Bu kurabiyelerle ilk royal icing denememi de yapmış bulunuyorum.Uzun araştırmalar sonucu aldığım yumurta akı tozu bitene kadar denemelere devam...;) İncecik uçlu bir sıkma aleti bulmam lazım önce tabi..


Aldığım kocamannn küvertürün son kullanma tarihi yaklaşınca herşeye çikolata koymak kaçınılmaz oldu. en kolayı da çikolatalı cupcake ;)

Çikolata demişken herkese tatlı, keyifli, güzelliklerle dolu bir hafta dilerim;))

16 yorum:

  1. güllere bayıldım çok güzel olmuşlar, kurabiye ve cupcake de nefis görünüyor ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler, size de güzel bir hafta diliyorum. Fotoğraflar muhteşem, maden suyu fikrini de ilk aklıma geldiğinde uygulacağım inşallah, çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de teşekkür ederimm;)) beğendiysen ne mutlu ;)

      Sil
  3. senin minik dokunuşların her zaman çok zarif ve çok tatlı:))) sanat kili güllerine bayılıyorummmmmmmmmmm.... çok istiyorum ben de yapmayı ama zamanım hiç yok bu aralar maalesef.. Ama cupcake süsleme işine girişicem yakında bilmiyorum ilk deneyimlerim nasıl olacak:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım tatlı olan sensin;)) eminim cupcakelerin süpper olacak bekliyorum merakla ne güzellikler çıkaracaksın bakalım ortaya;))

      Sil
  4. Çok çok zariffff renklerin :) hiç eksik olmasın rengarenk bir hayat olsun :) fotoğraflara bayıldım ve yorumlarındaki desteğin için çok teşekkür ediyorum yasemin iyiki varsın . İnstagramın varmışş kişiselimden takipte olacağım (ozgeozbayrak)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım hiçbirimizin hayatından renkler eksik olmasın:)keyifle takip ediyorum blogunu instagramda da görüşürüz öyleyse:)

      Sil
  5. canım benım ıste sen mutlulugu bılıyor ve bunu secıyorsun , tebrık edıyorum senı, yaptıgın gullere bayılıyorum haberın olsun...bu arada cıkolata dedın benı benden aldın , nasıl da kabarmıslar oyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük mutlulukları yakalamak lazım canımm benim teşekkür ederim:))

      Sil
  6. güller, örgün hepsi harika
    hayatının tadı tuzu daima yerinde olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim:) senin de hayatından güzellikler hiç eksik olmasın;))

      Sil
  7. Küçük detaylar hep olsun hayatında,, Önemli olan güzel bakmak galiba...:)
    http://morlumutfak.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Sanat kili ile çok güzel şeyler yapıyorsun, eline sağlık. Cupcake de nefis görünüyor :)

    YanıtlaSil
  9. Kilden güller çok güzel olmuşlar, neyin üzerine koysanız güzelleştirecek gibi... Minik detaylarımız hiç eksilmesin hayatlarımızdan. Ne güzel bir keşif oldu benim için.

    YanıtlaSil
  10. çilekli su iştah açıcı, çikolatalı cupcakeler ise çok leziz görünüyor ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...