2 Temmuz 2012 Pazartesi

DIY & ANKARA SHOPPING FEST

İşte dantelli bir diy projesi daha:


Örnek olsun diye sırf gül şablonu çıkarmak için örülmüş ve yarıda bırakılmış bir dantel parçasını buz mavisi jeanle buluşturdum.Biraz kırparak arka cebin üzerine diktim.
Cumartesi dışarı çıkarken giydim pantolonumu.



Ankara Alışveriş Festivali konser ve etkinliklerini merak edip soluğu 75.yıl Hipodromu'nda aldık. Etkinlik programını hiç incelemedim ve eşimin bir anlık kararıyla kendimizi festival alanında bulduk.Şansımıza Sibel Can konseri vardı.Bunun dışında büyük bir alana yayılmış alışveriş cadırları,yemek standları,ilçeleri, dernekleri ve büyükşehir belediyesinin birimlerini tanıtan standlar, maketler, simülasyonlar, dağıtılan ufak tefek hediyeler vs. vardı.Ve ayrıca çok kalabalıktı.Konseri uzaktan biraz izleyip ve alanda hızlı bir tur atıp elimiz boş çıktık festival alanından.Beni en çok etkileyen sesli görüntülü dinozor maketleri ve şehitlerimizin fotoğraf sergisi oldu. Daha özenli standlar ve daha güzel etkinlikler olabilir miydi? Evet

4 yorum:

  1. kombının ne guzel olmusssss ohhhh pantolonn super olmussss...yalnızzz saclar harıkaaaaa:))

    YanıtlaSil
  2. vaaaoooouuuvv ben bu dantel detay fikrine bayıldım hemen uygulamak istiyorum ama bunun için annemin dantellerini alma konusunda ikna etmem gerek:) fikir için çoook ama çokk teşekkürler :)
    banada beklerim :)http://yagmursonrastoprakkokusu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. rica ederim ;))annenin kullanmadığı dantelleri almak için ikna çalışmalarına başla bence bir kenarda bekleyeceğine değerlensin dimi ama:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...