28 Kasım 2013 Perşembe

MUHTEŞEM İKİLİYLE TANIŞTINIZ MI?

Dün muhteşem ikiliye yakışır nitelikte bir paket ulaştı elime. Paket demek haksızlık olur aslında: çok şık bir valizin içinde Omo&Yumoş Sensitive kit, oğlumla benim resimlerimizden oluşan güzel bir kolaj ve yumuşacık triko battaniye... Paketin içindeki muhteşem ikilinin Omo&Yumoş Sensitive olduğunu söylememe gerek yok sanırım:)



Muhteşem ikiliyi muhteşem yapan özelliği ise hipoalerjenik ve dermatolojik formülüyle bebeklerimizin hassas cildine özel olarak üretilmiş olması...


Bebeğimi benim kadar düşünen Omo & Yumoş sensitive bir de Bebeğim ve Ben adında mobil uygulaması hazırlamış.Biz anneler ve anne adayları için muhteşem bir uygulama... Hamileyseniz haftalık ve aylık bilgilendirmeler çok işinize yarayacaktır.Ayrıca uygulama isim önerileriyle bebeğinizin ismine karar vermenize yardım edebilir. Çocuk sahibiyseniz çocuğunuzun profilini oluşturarak doktor randevularınızı ve sorularınızı kaydedebilirsiniz. Yavrunuzun gelişimini takip edebilirsiniz. Ayrıca zaman tünelinde bebeğinizin fotoğraflarından oluşan videolar hazırlayabilirsiniz. Fotovideo ile hareketli fotoğraflar çekebilirsiniz. Uygulamanın en güzel bölümlerinden biri de uzmana sor. Bu bölümde uzmanlara sorduğunuz sorulara 48 saat içinde yanıt geliyor.Uygulama bu kadarla da yetinmiyor eğitim videoları ve deneyimli annelerin önerileri de çok işinize yarayacak.Ben uygulamayı telefonuma yükledim ve kullanmaya başladım bile:))
Ayrıca muhteşem iklinin facebook uygulamasındaki "kartları eşleştir" oyununu oynayıp kazanalar muhteşem ikili paketlerine kavuştular:)
Yumoşun facebook adresini buradan ziyaret edip ödüllü oyunlara katılın ve yeniliklerden haberdar olun;)
Daha fazla bilgi için:
www.yumos.com
twitter.com/YumosTR
Muhteşem ikili facebook uygulaması: apps.facebook.com/yumosmuhtesemikili
www.omokadinlarkulubu.com




5 yorum:

  1. harika bir paketti ay pardon koca valizdi. bende çok şaşırdım ve sevindim gule gule kullanın sızde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle harika:)) teşekkür ederim siz de güle güle kullanın...

      Sil
  2. ilgimi çeken Yaseminin bloğu olabilir, tamam, ama ne yalan söyleyeyim asıl bebeğimle hayat yazısı beni ışınladı bu sayfaya! bebeğinle sana hijyenik güzel bir ömür diliyorum :)

    bende beklerim, sevgilerle

    YanıtlaSil
  3. blogunuzu yakından takip edeceğim =) annelerin böyle faaliyetlerde bulunması çok hoş umarım en kısa zamanda anne olarak aranıza katılırım =) sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. tanıstım ve cok begendım canım :))))) dılersen cekılısıme davet edecegım senı..sevgıler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...